RakKord Oy

RakKord Oy | y-tunnus 3226749-8
Postiosoite: Ilvaninkatu 8 D 34 • 26100 Rauma

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Uudet asiakkuudet, laskutukset

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Projektijohto

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi


Meille töihin?

Oletko kiinnostunut työskentelemään meillä? Oletko rakennusalan ammattilainen tai kiinnostunut alasta?

Meillä RakKordissa alkaa ajoittain uusia projekteja eri puolilla Suomea, joihin saatamme tarvita paikallisesti tai läheltä tekijöitä. Mikäli tilanteesi antaa sinulle mahdollisuuden osallistua eri projekteihin omalla alueellasi, laitathan hakemuksen meille. Säilytämme hakemuksia vuoden ajan ja uusien projektien alkuvaiheilla käymme läpi hakemuksia, joissa osoitetaan kiinnostus työskennellä kyseisellä alueella.

Mitä sinulta odotetaan?

Toimimme rakennusalalla pääasiassa vastaavan työnjohtajan/rakennusmestarin tehtävissä eri kohteissa. Tämän myötä edellytyksenä on, että olet joko valmistunut rakennusinsinööri/-mestari tai suoritat opintoja kyseisellä alalla. Vaikket olisikaan rakennusalan ammattilainen, mutta tunnet suurta paloa rakennusalaa kohtaan, voit laittaa silti hakemusta.

Keitä me olemme?

RakKord Oy on rakennusprojektien suunnittelu- ja koordinointipalveluita tarjoava yritys Toisin sanoen hoidamme kaikki rakennusvaiheet alusta loppuun avaimet käteen -palveluna niin kuluttaja- kuin myös yritysasiakkaille. Kaikki palvelumme ovat myös räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin hakemus sisältäen CV:n ja palkkatoiveen. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja uusien projektien myötä otamme yhteyttä hakijoihin. Teemme projektiluontoisista avoimista töistä myös sosiaaliseen mediaan postaukset eli seuraathan meitä Instagramissa ja LinkedInissä.

Lähetä hakemuksesi liitteineen otsikolla ”AVOIN HAKEMUS tuleviin projekteihin” sähköpostiosoitteisiin kalle.toivonen@rakkord.fi JA jonne.koivumaki@rakkord.fi.