Referenssi: Härkäpakari

 Eltel Networks Oy toteutti sähköautojen latausjärjestelmän rakentamisen Huittisiin Neste Härkäpakarille. Eltelin tilauksesta RakKord Oy toimitti työmaalle työnjohdon palvelut, huolehti työturvallisuudesta sekä valvoi töiden etenemistä. Projekti toteutettiin kesä-elokuun aikana aikataulun mukaisesti.

Elteliltä projektipäällikkö Niko Heikkinen kommentoi seuraavasti RakKordin osuutta:

”Eltel on ollut erittäin tyytyväinen RakKordin tuottamaan kokonaisuuteen sekä tarjotut palvelut on hoidettu ajallaan. RakKordin joustavuus ja palvelualttius on ollut hyvällä tasolla projektin kulkua mukaillen.”

Kysyimme vielä, miten yhteydenpito sujui meidän kanssa sekä mikä sai Eltelin valitsemaan RakKordin uudelle työmaalle työnjohdon tehtäviin:

”Yhteydenpito RakKordin kanssa on ollut sujuvaa ja kitkatonta. Niin sanottu yhden luukun taktiikka työnjohdon vastuiden hoitamisessa useammassa eri kohteessa helpottaa kokonaisuuden hoitamista ja hahmottamista. Aiemmin luotettavaksi todettu yritys vähentää uusien projektien riskiä ja keskittää asioiden vastuuta yhdelle projektin osapuolelle.”

On rakennusprojektisi minkälainen tahansa, RakKord Oy auttaa sen toteuttamisessa ammattitaidolla. Tutustu meidän palveluihin ja ota yhteyttä, kun projektisi on ajankohtainen!

On rakennusprojektisi minkälainen tahansa, RakKord Oy auttaa sen toteuttamisessa ammattitaidolla.

Tutustu meidän palveluihin ja ota yhteyttä, kun projektisi on ajankohtainen!

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Uudet asiakkuudet, laskutukset

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Projektijohto

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi