YRITYSASIAKKAAT

Yritys, yrittäjä, yrityksen edustaja – joko olette valinneet rakennusprojektin toteutukselle toimijat?

Teemme yrityksien kanssa monenlaisia yhteistöitä rakentamisen saralla; voimme hoitaa yksittäisen rakennusprojektin vastaavan mestarin tehtävät, auttaa kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa tai sovitaan mistä tahansa muusta näiden väliltä.

Räätälöimme aina yrityskohtaisesti sopivan paketin teidän tarpeet huomioiden. Joskus saattaa olla kyse pelkästään rakentamisen lupaprosesseista, joskus kokonaisen työmaan koordinoiminen ja hallinnoiminen.

Voimme aloittaa yhdestä projektista, ja sen jälkeen katsoa, miten kehitämme yhteistyötä eteenpäin.

Ota yhteyttä ja kerro lisää mahdollisista tarpeistanne!

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Terve!

Meikäläinen on Kalle Toivonen ja olen RakKord Oy:n toinen omistajista. RakKordissa toimin kahdessa roolissa; toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

Asiakkaille oma toiminta näkyy enemmänkin asiakastapaamisten yhteydessä projektien eri vaiheissa, kun tehdään ns. hallinnollisia töitä – toisin sanoen sopimuksien allekirjoittamisia sekä juuri teidän projektin tilannekuvan päivittämisessä.

Olen koulutukseltani tuotantotalouden ja -tekniikan insinööri. Itse työmaalla projektin aikana en suorita ’operatiivista’ työtä, vaan tämän hoitaa kollegani Jonne. Hyvän tilannekuvan ylläpitämiseksi käyn kuitenkin jokaisen asiakkaan työmaalla säännöllisesti. Ennen yrityksen perustamista olen työskennellyt teollisuudessa niin duunarina kuin toimihenkilönä.

Tällä hetkellä teen RakKord Oy:n lisäksi töitä Satakunnan Ammattikorkeakoulussa tutkijana. Tästä huolimatta pyrin olemaan aktiivisesti tavoitettavissa myös päiväsaikaan ja vähintäänkin soittamaan takaisin, jos en ehtinyt puheluunne vastaamaan.

Keskustelen mieluusti lisää juuri teidän rakennustarpeestanne, joten otathan yhteyttä!

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi

Terve!

Olen Jonne Koivumäki ja toimin Rakkord Oy:n toisena omistajana. Minun toimenkuvaani yrityksessä kuuluu työpäällikön, sekä hallituksen puheenjohtajan virka.

Kohteissa toimin niin työnjohtajana, valvojana, kuin asiakkaiden ajan säästäjänä. Käytännössä valvon, että työ suoritetaan perusteellisesti määräysten ja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Hieman taustastani: Olen Rakennustekniikan insinööri Satakunnan Ammattikorkeakoulusta. Rakennusalalla olen pyörinyt erilaisissa hankkeissa jo 2008 vuodesta asti. Tällä hetkellä toimin Rakkord Oy:n lisäksi Ruoppaus P.Suomisella työnjohtajana.

Rakentamisessa on parasta nähdä, kun rakennushanke lähtee perustamisesta liikkeelle siihen asti, että viimeinen silaus työmaalle tehdään.