YKSITYISASIAKKAAT
Rakennusprojektin suunnittelu & toteutus avaimet käteen -palveluna

RakKord Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen rakennusprojektipalvelun: hoidamme kaikki rakennusvaiheet alusta loppuun asti. Huolehdimme sekä rakennusprojektin pääsuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan että rakennuttajan tehtävistä.

Rakennusprojektin työvaiheiden ulkoistaminen tuo rakennuttajalle merkittäviä hyötyjä.

 • Säästät aikaa: ammattilainen huolehtii rakennustyömaan aikatauluista.
 • Säästät rahaa: me huolehdimme työvaiheiden kilpailutuksesta.
 • Voit keskittyä omiin töihin ja vapaa-aikaan kun ammattilainen huolehtii rakennusprojektistasi.
 • Saat säännölliset raportit rakennusprojektin eteenemisestä ja kustannuksista.

Kaipaatko rakennusprojektiisi kokonaisvaltaista hallintaa, suunnittelun vai vastaavan mestarin? Tai mahdollisesti kaikki?

Rakentaminen ja oma henkilökohtainen rakennusprojekti vie paljon aikaa. Oletko miettinyt, paljonko haluat tehdä itse rakennustyömaallasi töitä? Ja mistä se kaikki vietetty aika on pois, kun olet itse tekemässä töitä rakennustyömaalla?

Omaa henkilökohtaista rakennusprojektia ei luultavasti saa edistää omalla työajalla, josta tulee kuukausittain palkka ja sen myötä leipä pöytään. Rakennusprojektia tulisi edistää omalla vapaa-ajalla, jolloin se kaikki käytetty aika on pois perheeltä, läheisiltä ja kavereilta, harrastuksista sekä muista mahdollisista vapaa-ajan riennoista.

RakKord Oy rauhoittaa vapaa-aikasi, jolloin vapaa-ajan riennoista ei tarvitse luopua. Me keskitymme rakennusprojektisi edistämiseen, kun voit samalla jatkaa arjen pyörittämistä samalla tavalla kuin tähänkin mennessä.

Vältä stressi ja turha paine rakennusprojektin valmistumisesta, kun me otamme nämä haittatekijät omalle kontolle.

Vastaavan työnjohtajan tehtävät:

 • Rakennusluvassa määrätyt katselmukset ja kokoukset
 • Piirustusten, suunnitelmien ja muiden asiakirjojen hallinta
 • Rakennuspaikan merkitseminen
 • Työmaapöytäkirjan täyttö
 • Viranomaistarkastuksien edellytysten selvittäminen
 • Valmiusastetodistukset
 • Vastaavan työnjohtajan tarkastusasiakirja

Rakennushankkeen projektinjohto

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti rakennusprojektista, myös niistä tehtävistä mitkä yleensä on rakennuttajan vastuulla. Rakennushankkeen projektinjohto sisältää mm. urakoiden tarjouskyselyt ja sopimukset, aikataulutuksen, työnohjauksen sekä laadunvarmistuksen. Teemme budjetit ja kustannusseurannan, hankimme materiaalit ja koordinoimme työturvallisuuteen liittyvät asiat. Vastaanotamme ja varastoimme tavarat ja tarvikkeet, selvitämme mahdolliset reklamaatiot.

Huolehdimme lyhyesti sanottuna rakennusprojektisi kaikista eri vaiheista aina suunnittelusta ja lupahakemuksista aina toteutukseen ja luovutukseen asti.


Me haluamme tarjota asiakkaillemme – sekä rakennuttajille että urakoitsijoille – rakennuspalvelun, josta jokainen osapuoli hyötyy. Työvaiheiden tarkka suunnittelu ja kilpailutus sekä tiivis kommunikointi osapuolien välillä tekevät rakennusprojektista tehokkaan ja näin saamme aikaan myös kustannussäästöjä.Kalle Toivonen, yrittäjä

Käytännön vertailu, miten hyödyt, kun käytät tai et käytä palveluitamme:

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja lisää tieto

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi