ONKO RAKENTAMINEN HAAVEISSA?

 

Rakentaminen suunnitteilla, mutta et tiedä mistä aloittaisit. Et ole yksin, kun mietit, mitä kautta voisit saada kaiken tarvittavan rakentamiseen. Alkuvaiheessa saattaa tuntua siltä, että kyllähän sitä itse nyt yhden talon rakentaa ja kyllähän aina ennenkin on taloja rakennettu – puhumattakaan jostain pienemmästä rakentamisesta, kuten autokatoksesta, varastosta tai olemassa olevan rakennuksen remontoimisesta.

 

Nopeasti, ehkä jo ennen itse rakentamista, huomaat sen olevan kaikkea muuta.. Tarvitaan suunnitelmia, lupia, muutoksia suunnitelmiin, uusia lupia muutettuihin suunnitelmiin, urakoitsijoita, rakennusvalvonta, työmaan johto ja ties mitä kaikkea muuta. Joko tiedät, miten hankit kaiken rakennusprojektiasi varten? Tiedätkö, mistä saat kaiken tarvittavan tai kuka osaa neuvoa?

 

Haaveet rakentamisesta pysyvät ennallaan, vaikka rakentaminen itsessään ei ole välttämättä se miellyttävin asia. Arki-iltoja kuluu työmaalla, harrastuksiin jää vähemmän aikaa ja perheenkin kesken saattaa nousta keskustelua siitä, voisiko jonkun illan viettää kotona ihan rauhassa. Mutta rakennusprojekti ei valmistu, jos ei ole valmis tekemään töitä sen eteen.

 

Haaveita ei kannata kuitenkaan romuttaa vain sen takia, koska rakentamiseen liittyviä epävarmuustekijöitä saattaa olla aika paljonkin, jos niitä ryhtyy paperille kirjoittamaan. Ja hyvähän niitä on kirjoittaa, jotta tietää mihin on ryhtymässä. Yksittäisenä investointinakin rakentaminen kuulostaa kalliilta – aika usein kyseessä on kuusinumeroinen summa, joka pitää käyttää esimerkiksi omakotitaloon. Usein omakotitalon rakentaminen onkin suurin yksittäinen investointi elämässä. Jos käytät 300 000 euroa omakotitalon rakentamiseen, haluat varmasti projektin sujuvan ongelmitta. Jokainen viivästys ja pieleen menneen vaiheen korjaaminen maksaa aina vain lisää ja budjetti karkaa käsistä.

 

Yksittäisenä kalliina investointina kannattaakin miettiä, haluatko itse välttämättä rakentaa omaa taloasi vai pitäisikö jonkun muun huolehtia sen rakentamisesta. RakKord Oy on juuri tätä varten perustettu yritys. Me keskitymme omakotitalosi tai minkä tahansa muun rakennus- tai kunnostusprojektin hoitamiseen. Tämä sisältää muun muassa urakoitsijoiden kilpailutuksen, työmaan koordinoimisen (oikeat työmiehet oikeaan aikaan paikalla), dokumentoinnin ja kaiken muun, mitä tarvitaankaan juuri teidän rakennushaaveiden toteuttamiseen.

 

Voit tutustua meihin nettisivuillamme www.rakkord.fi ja yhteystiedot-välilehden kautta saat meihin otettua yhteyttä. Keskustellaan yhdessä rakentamisen ajankohtaisuudesta!

Seuraathan meitä myös Instagramin puolella @rakkord_oy (linkki ohjautuu Instagramiin), sillä siellä pääset seuraamaan yrityksemme arkea.

 

Ollaan kuulolla!

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi