Asiakastarina: Suunnitelmat tilauksesta

 

Oletko huomannut, että kaipaat kotiisi uuden varaston tai autolle säilytyspaikan? Asiakkaamme Teppo oli jo miettinyt pitkään kotipuolessa autokatoksen ja mahdollisesti myös piharakennuksen rakennuttamista. Auto kaipailisi katon pään päälle – talvella auto on ikävän luminen ja kesällä tukalan kuuma. Autokatos tuo näihin molempiin arjen pieniin ärsykkeisiin ratkaisun.

 

Teppo oli kuullut RakKordista ystävänsä kautta, joka suositteli yritystä sen asiantuntevien palveluiden vuoksi. Lisäksi hänen omien sanojensa mukaan myöskään rakentaminen ei ole kovin tuttua, joten apu oli todellakin tarpeen. Alkuvaiheessa sovittiin suunnitelmien tekemisestä, ja jatkosta päätetään, kun ne valmistuisivat. Teppo lähti RakKordin väen kanssa toteuttamaan suunnitelmia autokatoksen ja piharakennuksen yhdistelmästä.

 

Asiakkaamme kuvailee itseään rakentajana seuraavasti: ”Itse olen rakentamisessa täysin tumppu, joten sain todellakin erinomaisia neuvoja ja vinkkejä, kun RakKordin kaverit kävivät keskustelemassa suunnitelmasta. Minuun myös pidettiin riittävästi yhteyttä, kun tarvittiin mielipidettä johonkin suunnitelman yksityiskohtaan.” Hän myös jatkaa, että luultavasti olisi löytänyt toisenkin suunnittelijan, mutta päätyi RakKordin palveluihin suosituksesta ja jälkikäteen ajateltuna muita vaihtoehtoja ei tarvinnut edes ajatella.

 

Ennakkoon tavoitteena oli saada jokin helppo palvelu, kun rakentaminen ei Tepolle todellakaan ollut tuttua hommaa. Hän myös arvostaa sitä, ettei omaa arvokasta aikaa tarvitse käyttää tähän tuntemattomaan asiaan perehtymiseen, kun ammattilaiset hoitavat sen vaivatta. Kysyimme Tepolta, kokiko hän joutuneensa käyttämään paljon aikaa ja työstämään suunnitelmien edistymistä.

 

Vastaus kuului sanatarkasti seuraavalla tavalla:

No oikeastaan lähes olemattomasti. Tontin ja talon kaavakuvat löytyivät omasta tallesta, ja niistä oli hiukan apua suunnittelussa. Ja sitten olen vieressä seuraamassa, kun RakKordin pojat mittailivat kohdetta. Sain kommentoida suunnitelmia ja omat näkemykseni otettiin hienosti huomioon.”

 

Teppo kertookin, että jos tulevaisuudessa tarvitsee uusia suunnitelmia, hän ottaa yhteyttä uudestaan. Tämä sen takia, koska toiminta asiakkaan suuntaan oli nopeaa ja asiantuntevaa. Tepon kohdalla helppous ratkaisee varsinkin, kun rakentamisesta ei kovin paljoa ole pohjatietoa.

 

Toivon mukaan tarina jatkuu vielä tulevaisuudessa! Sitä odotellessa ethän epäröi ottaa yhteyttä omien rakennus- tai suunnitelmatarpeiden osuessa kohdalle. Löydät meidän yhteystiedot täältä: www.rakkord.fi/yhteystiedot

Kalle Toivonen
Toimitusjohtaja, yrittäjä

Puhelin: +358 400 520 432

Email: kalle.toivonen@rakkord.fi

Jonne Koivumäki
Työpäällikkö, yrittäjä

Puhelin: +358 40 582 7738

Email: jonne.koivumaki@rakkord.fi